Training si perspective de cariera la Career Leader

Au mai ramas cateva zile pana la evenimentul de cariera al acestei veri: la Career Leader companii de top ofera tinerilor studenti si proaspat absolventi sansa de a participa la sesiuni de training de specialitate, de a lucra timp de o zi alaturi de profesionisti in domeniu si de a castiga la final stagii de practica si premii surpriza.

Tinerii care isi doresc o cariera in IT, consultanta sau banking, pot aplica pentru participarea la eveniment trimitand CV-ul lor la adresa [email protected], mentionand in subiectul mesajului numele aplicantului si domeniul de interes. Aplicatiile sunt deschise pana vineri, 11 mai, ora 22:00.

Evenimentul debuteaza marti, 15 mai, cu ziua dedicata tehnologiei informatiei. Participantii vor fi prezenti la un training de specialitate si vor rezolva un studiu de caz sub indrumarea specialistilor Microsoft si SAP Romania. La finalul zilei, cei mai buni dintre acestia au sansa de a primi stagii de practica si premii din partea companiilor prezente la eveniment.

Miercuri, 16 mai, Career Leader continua in domeniul consultantei. Reprezentanti ai Contrast Management Consulting, KPMG, Controller Institut si SAP Romania vor lucra timp de o zi alaturi de participantii la eveniment si le vor prezenta acestora modalitatea in care se poate construi o cariera de succes in acest domeniu.

Career Leader se incheie joi, 17 mai, cu ziua dedicata domeniului financiar bancar. Participantii din aceasta zi vor intelege ce presupune o cariera in acest domeniu lucrand alaturi de reprezentanti ai BRD Groupe Société Générale.

Companii de top au ales sa participe la prima editie Career Leader, sa sustina sesiuni de training de specialitate si workshop-uri interactive, dar si sa ofere stagii de practica si oportunitati de cariera tinerilor prezenti la eveniment. Participarea la eveniment este gratuita iar tinerii interesati trebuie sa trimita CV-ul lor la adresa [email protected], mentionand in subiect numele candidatului si domeniul de interes (IT/consultanta/banking). Procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din specialisti in resurse umane. Finalistii vor fi anuntati pe site-ul evenimentului http://akcees.ro/career in data de 14 mai.

Un eveniment recomandat de IQAds Kadett si studentie.ro.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Microsoft, KPMG, SAP Romania, BRD Groupe Société Générale si Romanian American Foundation si al partenerului logistic Ana Pan Decebal.

Mediatizarea proiectului este asigurata de The Money Channel, Business Woman, Money Express, The Investor, Romania Libera, Realitatea.net, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Business Cover, BusinessLive.ro, Startups.ro, Revista Evenimentelor, Romania Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Lume Buna, Hipo, Business-Edu.ro, Stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Sustinem si ne sustin: Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), Edmundo, Fundatia LEADERS, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, Young Professionals Club, AIESEC Romania, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeana a Studentilor la Drept (ELSA) , Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti (ASCB), Inspire Business.

Newsletter