Vassil Terziev, CEO al gigantului tech Telerik, invitat la Tech Excellence

Vassil Terziev, CEO al gigantului tech Telerik, invitat la Tech Excellence

Seria de evenimente Tech Excellence, organizată de către TechHub Bucharest, îl aduce la București pe co-fondatorul și CEO-ul companiei Telerik, Vassil Terziev, care va povesti despre procesul de dezvoltare al companiei cu 700 de angajați pe care o conduce alături de co-fondatorul său, Svetozar Georgiev. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la https://www.eventbrite.com/e/tech-excellence-with-vassil-terziev-tickets-13091822995

Tech Excellence are ca scop conectarea comunității locale de tehnologie cu unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori din ecosistemul regional, care au dezvoltat de-a lungul timpului produse și companii de excepție. Evenimentul se adresează antreprenorilor, programatorilor sau profesioniştilor care lucrează la dezvoltarea de produse tech şi îşi doresc să înveţe din experienţa invitaţilor şi să discute în mod direct cu aceştia.

Joi, 25 septembrie, ora 18:30, pe scena TechHub Bucharest va urca Vassil Terziev, co-fondatorul și co-CEO-ul companiei Telerik, una dintre cele mai competitive și puternice companii de tehnologie din regiune. Având sediul în Sofia, Bulgaria, Telerik oferă o suită de instrumente software pentru dezvoltarea de aplicații web și aplicații pentru desktop, dar și Telerik Platform – o platformă completă pentru dezvoltarea de aplicații mobile ce combină instrumente de top pentru User Interface cu servicii în cloud.

Echipa de peste 700 de angajați a Telerik îşi desfăşoară activitatea în 7 țări, având birouri în orașe precum Palo Alto, Boston, Londra și Sydney. Mai mult de 130,000 de clienți din peste 60,000 de companii din 94 de țări se bazează pe produsele Telerik în activitatea lor. Această bază de clienți include mai multe de 450 dintre companiile din topul Fortune 500®.

Inițial, Telerik a fost o companie de outsourcing, însă cei 4 co-fondatori, Vassil Terziev, Svetozar Georgiev, Boyko Iaramov și Hristo Kosev au decis rapid să se reorienteze către dezvoltarea de produse tech. Din 2002 și până acum, compania a crescut într-un ritm accelerat, deschizând birouri în SUA, Marea Britanie, Australia, India, Germania și Danemarca.

Invitat special al Tech Excellence, Vassil Terziev va vorbi despre traiectoria sa profesională și despre tacticile pe care le-a folosit pentru crearea de produse utilizate de mii de companii și pentru dezvoltarea unei echipe atât de capabile, distribuită peste tot în lume. În plus, Vassil va vorbi şi despre experienţa sa ca investitor de tip angel şi mentor pentru startup-urile din programele de accelerare LAUNChub şi Eleven. În cadrul evenimentului, acesta va fi intervievat de către Bogdan Iordache, co-fondator How to Web și TechHub Bucharest, şi va răspunde întrebărilor publicului.

Evenimentul din seria Tech Excellence va avea loc joi, 25 septembrie, începând cu ora 18:30 la TechHub Bucharest. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la https://www.eventbrite.com/e/tech-excellence-with-vassil-terziev-tickets-13091822995

Newsletter