Vino la START Summit 2015!

Vino la START Summit 2015!

Pe 17 și 18 aprilie ești așteptat în Elveția, la START Summit 15! Anul acesta, evenimentul va aduce în fața ta invitați de excepție, ce împărtășesc aceeași pasiune pentru antreprenoriat, iar pentru tine va reprezenta ocazia perfecă să înțelegi viziunea și ideile antreprenorilor de top din Europa.

Dacă ești student sau fondatorul unei afaceri, profită de oferta early bird și rezervă-ți de pe acum locul la eveniment: http://www.startsummit.ch/index.html#price

Vei face cunoștință cu Alfred Gusenbauer – fost Vicecancelar al Austriei și investitor, Dalton Caldwell – Partener Y Combinator, Jose Luis Cordeiro – Futurist, Ryo Umezawa – CEO al HAILO, Matteo Achili – Fondator Egomnia și Omid Scheybani – Manager în departamentul de New Business Development al Google.

Din dorința de a-ți facilita accesul la informații relevante, formatul conferinței îți va permite să alegi care sunt cele 5 workshop-uri la care vrei să participi, în funcție de nevoile și așteptările tale, dintr-o listă de peste 30 de astfel de sesiuni. Lista va include, printre altele, workshop-uri conduse de fondatorii Dubsmash, de Dr. Anja König din partea Novartis Venture, Paul Sevinc – Co-fondator Doodle, Michael Breidenbrücker – CEO Last.fm, Valentin Stalf – CEO Number26, Holger Spielberg din partea Credit Suisse, sau de reprezentanți ai Facebook, SAP, Microsoft, Swisscom, Evernote.

O privire asupra pieței din Asia

IPO-ul Alibaba a surprins întreaga lume și a condus la reinventarea scenei antreprenoriale din Asia, iar START Summit este prima conferință europeană care îi invite pe pionierii acestei piețe pentru a-ți împărtăși din experiența lor, dar și pentru a te ajuta să-ți formezi o imagine de ansamblu asupra pieței asiatice. Astfel, vei cunoaște startup-uri, investitori și corporații din trei țări diferite, Japonia, China și Singapore, care îți vor vorbi despre tendințele și particularitățile ecosistemului antreprenorial de pe continentul asiatic.

HackaRun

Elementul inedit al conferinței îl reprezintă organizarea, în premieră, a unui HackaRun, eveniment ce va aduce împreună programatori și studenți în domeniul afacerilor care vor lucra împreună 30 de ore pentru a rezolva un studiu de caz, pe care îl vor prezenta apoi în fața unui juriu de specialitate. La final, aceștia vor primi și un bonus: următoarele zile de conferință pentru participanții HackaRun vor fi gratuite.

Startup Speed Dating

Reprezentanții startup-urilor vor avea șansa de a-și expune ideea de afacere sau business-ul pe care îl dezvoltă într-un pitch de 30 de secunde, în fața mai multor participanți cu abilități remarcabile. Astfel, ei își vor putea găsi potențiali parteneri de afaceri, colaboratori sau angajați, în timp ce participanții au ocazia de a găsi startup-ul potrivit. Totuși, cei interesanți nu trebuie să uite că numărul de participanți la Startup Speed Dating este limitat.

Fă cunoștință cu investitorii

Organizat în aceeași formula ca și Startup Speed Dating, acesta va fi locul in care poți găsi investitorul de care ai nevoie. Vei avea doar 4 minute la dispoziție pentru a-l convinge de viabilitatea ideii tale însă, la final, te poți număra printre cei care au găsit finanțare pentru business-ul pe care îl dezvoltă. În materie de investitori, vor fi prezente în sală nume precum: Microsoft Ventures, Y Combinator, Earlybird Venture Capital, B-to-V Partners, Axel Springer, High-Tech Gründerfonds, HBM Partners și Seven Ventures

STARTup Challenge

Dacă te numeri printre antreprenorii sau startup-urile selecționate, poți șansa de a-ți prezenta idea în fața unui juriu de specialitate și a tuturor participanților START Summit 15. Câștigătorul va primi un cec de 10.000 CHF și multe alte beneficii.

Investor Date

Rezervă-ți o camera cu investitorul care te interesează și împărtășește-i ideile și interesele tale în liniște, într-o atmosferă private și comfortabilă. De-a lungul întregii conferințe, startup-urile și investitorii pot beneficia de un astfel de spațiu.

Innovation Market

Sâmbătă dimineața îți vei putea expune produsul pe care îl dezvolți la Innovation Market, reușind astfel să atragi interesul și atenția celorlalți participanți și investitori.

Online Pitching

Vei avea și șansa să-ți înregistrezi pitch-ul în cadrul centrului media START Summit 15, unde, cu ajutorul specialiștilor, vei putea să-ți împărtășești viziunea lumii întregi.

Profita de o astfel de oportunitate și nu rata ocazia de a participa la START Summit 15: http://www.startsummit.ch/index.html#price

START Summit 15 este un eveniment organizat încă din anul 1996 de START global – asociația studenților pasionați de antreprenoriat din cadrul Universității St. Gallen, Elveția. Anual, un grup de 20-30 de studenți voluntari organizează această conferință tocmai pentru a-i motiva și susține pe tinerii care vor să pună bazele propriei lor afaceri, cultivând și încurajând spiritual antreprenorial în rândul studenților.

Newsletter