Weekend Seminar: Abilitati de comunicare

V-am promis o toamna intensa si plina de proiecte interesante si ne tinem de cuvant! De astazi deschidem inscrierile pentru o noua editie Weekend Seminar dedicata abilitatilor de comunicare, editie care va avea loc pe 2 si 3 noiembrie. De aceasta data iti aducem o noua surpriza – datorita sprijinului primit de partenerul nostru BRD Groupe Société Générale, participarea la eveniment este gratuita. Daca iti doresti sa participi, asteptam aplicatia ta la http://akcees.ro/seminar

Indiferent de domeniul de activitate, esti pus in fiecare zi in situatia de a comunica cu oamenii din jur, si stii ca reusita obiectivelor pe care ti le propui depinde de multe ori de calitatea actului de comunicare. La Weekend Seminar vei invata cum sa comunici eficient cu cei din jur, cum sa iti formulezi si structurezi mesajele, dar si cum sa atragi si sa mentii atentia publicului.

Se anunta doua zile intensive de training, zile in care vei pune in practica notiunile teoretice prin rezolvarea de studii de caz, aplicatii si jocuri interactive. In plus, invitati surpriza vor fi alaturi de tine si iti vor impartasi detalii relevante din propria lor experienta. Dezvoltarea abilitatilor „soft” va avea rezultate „hard” pentru tine, iar de asta se va asigura Otilia Toma, trainer in cadrul evenimentului.

Vrei sa fii alaturi de noi? Aplica acum completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.ro/seminar ! Poti aplica pana duminica, 21 octombrie! Mult succes!

Newsletter