WordCamp Transylvania isi deschide portile

WordCamp Transylvania isi deschide portile

WordCampCea de-a patra ediție a conferinței naționale despre WordPress, eveniment anual dedicat comunităţii WordPress din România, îşi deschide porţile virtuale în perioada 1-2 iunie 2013 la Cluj-Napoca. WordCamp Transylvania, este organizat cu ajutorul WordCamp Central, ca o ediţie la nivel naţional a acestuia, cele trei din anii trecuţi având loc la Bucureşti. Sunt aşteptaţi invitaţi de renume din toată ţara, precum şi voci importante ale comunităţii la nivel internaţional.

Conferința este un prilej de interacțiune, dezbatere și învățare între programatori, designeri, studenți, dar și reprezentanți ai diverselor companii care implementează proiecte folosind platforma WordPress. Timp de două zile, WordCamp Transylvania nu va fi doar un eveniment dedicat celor interesați și pasionați de WordPress, ci și un punct de întâlnire al comunității WordPress românești, care mizează pe schimbul de idei dintre participanți și invitați – privind inovarea cu ajutorul WordPress.

Participanţii de anul acesta vor afla faptul ca WordPress înseamnă comunitate, iar comunitatea înseamnă accesibilitate. Tematicile prezentate în cadrul WordCamp combină aspecte practice și teoretice – la mai multe niveluri de dificultate, fiind dedicate atât celor care se află la început, dar și celor care au deja experiență în folosirea platformei WordPress.

Înscrierile la conferinţă se fac online, la adresa http://2013.transylvania.wordcamp.org/, numărul de locuri fiind limitat la numai 100 : 60 de bilete întregi şi 40 pentru studenţi. Costurile de participare sunt setate la pragul minim, asigurând doar cheltuielile logistice ale organizării. Astfel, un bilet întreg este de 16$, iar preţul pentru studenţi este de numai 6$ (echivalentul a 20 de lei).

“WordCamp Transylvania este o iniţiativă care are ca scop reunirea comunităţii WordPress din România, fie că este vorba despre programatori experimentaţi, oameni de afaceri, profesori sau studenţi care acum invaţă. Vrem sa aducem toţi aceşti oameni laolaltă, pentru a le da şansa să schimbe idei şi know-how, trecând de limitele impuse de mediul online. Legăturile care se creează la astfel de reuniuni sunt greu de găsit doar prin relaţionare online. – menţionează Stas Sușcov, unul dintre organizatori

Newsletter