Workshop Sessions: Project Management 101

Workshop Sessions: Project Management 101

Vrei să înveţi mai multe despre managementul proiectelor şi nu ştii de unde să începi? Vino pe 23 şi 24 octombrie alături de noi la o nouă ediţie Workshop Sessions: Project Management 101 şi află tot ce trebuie să ştii pentru a conduce cu succes propriile proiecte. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită, aşa că aplică online la http://akcees.com/workshop până sâmbătă, 18 octombrie şi te poţi numără printre finaliştii care vor participa la eveniment!

Ce vei învăţa?

  • Care sunt procesele de project management
  • Cum poţi dezvolta competenţele necesare unui manager de proiect
  • Cum gestionezi echipa, bugetul şi activităţile unui proiect pentru a atinge rezultatele dorite
  • Tehnici eficiente de project management şi gestiune a evenimentelor neprevăzute

Toate acestea punând în practică noţiunile teoretice prin studii de caz şi workshop-uri interactive care te vor ajuta să înţelegi ce înseamnă să fii manager de proiect!

Cu cine?

Pe parcursul programului vei lucra alături de colega noastră Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. De două ori antreprenor, Irina a înfiinţat Akcees şi agenţia de comunicare pentru startup-uri Prove PR şi a implementat de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare, până la programe educaţionale sau implementarea de software pentru afaceri.

În plus, invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie vor fi alături de tine pentru a împărtăşi sfaturi şi bune practici din propria experienţă.

Ce spun participanţii?

Peste 100 de tineri ca tine, selecţionaţi din mai bine de 550 de aplicaţii, au participat până acum la cele 4 ediţii Workshop Sessions: Project Management dezvoltate până în prezent de. Mulţi dintre ei conduc astăzi proiecte în organizaţiile din care fac parte şi pun în aplicare astfel lecţiile învăţate în activitatea lor de zi cu zi.

„Este cel mai reuşit eveniment la care am participat până acum. Modalitatea interactivă în care au fost prezentate informaţiile a fost extrem de folositoare deoarece am experimentat ce înseamnă să fii project manager prin jocurile şi exerciţiile participante. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia de a participa la acest eveniment!”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei anterioare a proiectului.

Aplică acum la http://akcees.com/workshop

Te-am convins? Dacă vrei să înveţi mai multe despre managementul proiectelor şi să cunoşti profesionişti din industrie, aplică acum la http://akcees.com/workshop. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită, iar tu vei afla dacă te numeri printre finalişti luni, 20 octombrie.

Newsletter