Descopera secretele comunicarii eficiente la Workshop Sessions

Descopera secretele comunicarii eficiente la Workshop Sessions

Afis WS A3 21 22-01Toamna începe în forță cu Akcees! Astăzi spunem start înscrierilor la o nouă ediție Workshop Sessions dedicată abilităților de comunicare, ediție ce va avea loc pe 21 şi 22 octombrie. Cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, participarea la eveniment este gratuită! Aplică acum la http://akcees.com/workshop.

Abilitățile de comunicare sunt esențiale în viața de zi cu zi, atât la nivel personal cât și profesional, iar calitatea actului de comunicare influențează semnificativ reușita obiectivelor pe care ți le propui.  Tocmai de aceea, la Workshop Sessions vei învăța de la traineri de excepție cum să comunici eficient cu cei din jur, cum să îți formulezi și structurezi mesajele, dar și cum să atragi și să menții atenția publicului.

Elementele practice și cele teoretice se vor îmbina de-a lungul celor două zile intensive de training prin rezolvarea de studii de caz, aplicații și jocuri interactive. Otilia Toma, trainer în cadrul evenimentului, te va ajuta să îți dezvolți abilitățile „soft”, pentru ca mai apoi, acestea să te ajute în obținerea rezultatelor „hard”. În plus, invitați surpriză vor fi alături de tine și îți vor împărtăși detalii importante din experiența lor.

Vrei să fii alături de noi? Aplică acum completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop! Aplicațiile sunt deschise până sâmbătă, 12 octombrie! Mult succes!

Newsletter