Zilele Biz: Un eveniment pentru cei ce transforma ideile in realitate

Zilele Biz: Un eveniment pentru cei ce transforma ideile in realitate

DSC_8141_resizeCa în fiecare toamnă, în ultimii 12 ani, în luna noiembrie se vor desfasura Zilele Biz. Ediția din acest an este dedicată oamenilor de afaceri care transformă ideile în realitate. Celor care nu se mulțumesc cu puțin, care nu renunță în fața crizei și a dificultăților, le oferim o platformă gândită pentru a-i întâlni pe cei care au experimentat și au reușit să deschidă drumuri noi în criză.

Agenda evenimentului, descrisă pe fiecare dintre cele 5 zile la www.zilelebiz.ro reunește peste 60 de vorbitori, specialiști locali, antreprenori de top și inovatori cu performanțe mondiale. Temele zilelor abordează antreprenoriatul neconvențional, leadership și strategie, CSR și afaceri sociale, tehnologie, new media, marketing și goodvertising, open innovation și brand engagement, toate în contextul unor abordări inovatoare.

De la idei practice de implementare, la tendinte despre care nu se discută în România, ediție cu ediție am dus Zilele Biz mai aproape de oamenii care transformă proiectele în realitate și care spun lucrurilor pe nume. Aceasta este ideea din spatele celor 12 ani de Zilele Biz. Coagulăm o comunitate formată din oameni cărora le place să gândească.” spune Marta Ușurelu, redactor – șef al revistei Biz, organizator al evenimentului. “Este mai clar ca oricând că azi nu-ți mai poți stabili strategia din carțile de management. Că ai nevoie de soluții punctuale, care să te ajute să depășești acești ani. Că ideile de trecere peste impasul în care ne aflăm vin de la oamenii care ne cunosc realitatea și activează aici” adaugă Marta Ușurelu.

Zilele Biz reunește, timp de cinci zile, sute de manageri și antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendințele în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing.

În exclusivitate la Zilele Biz  vor fi prezentate trei studii de piață realizate de Unlock Market Reseach, Hay Group România și Ipsos Research: Excelență în Antreprenoriat, Best Companies for Leaders și Cele mai inovatoare branduri.

Invitați la ediția de anul acesta sunt oameni de afaceri care au experimentat și au deschis drumuri noi în criză. Dintre aceștia menționăm pe:  Mircea Tudor, MB Telecom, Camelia Șucu, Class Living, Iulian Stanciu, eMAG, Steven Van Groningen, Raiffeisen Bank, Violeta Luca,  Flanco Retail, strategi care iți vor oferi idei pentru compania ta și modalitățile prin care le poți aplica: Adrian Stanciu, Wanted – Transformation Consultancy și Human Synergetics Romania, Sergiu Neguț, Wanted – Transformation Consultancy, Florin Ilie, ING Bank Romania dar și practicieni de prestigiu care îți vor prezenta ultimele tendințe în marketing și comunicare: Liz Wolstenholme Head of planning, UK Consumer Marketing, Weber Shandwick, Thomas Kolster, fondator al The Goodvertising Agency și WhereGoodGrows, Iulian Pădurariu, Marks, Gabriela Lungu, Chief Creative Officer, Weber Shandwick UK & EMEA.

În acest an, evenimentul va avea loc în perioada 11-15 noiembrie, la Hotel Howard Johnson București

Mai multe informații despre Zilele Biz pe www.zilelebiz.ro

Program: Antreprenoriat I Inovație I Management I CSR I Media&Marketing
Pachetele de înregistrare.

Motive să participi la eveniment.

Despre Biz

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă proiecte jurnalistice creative, conținut viu și abordări unice asupra mediului de business local și international.

Lansată în anul 2000, Biz a fost prima revistă de afaceri din România, impunându-se prin premiere în print, evenimente de business, proiecte speciale și căutând mereu să abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectivă inedită și interesantă pentru cititori.

Cu o apariție bilunara, are ca public-țintă manageri cu vârste între 25 și 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe număr, auditate de BRAT și se distribuie în zonele urbane din țară.  Din 2009, revista Biz este condusă de Marta Usurelu, redactor-șef și acționar majoritar.

www.revistabiz.ro

Newsletter